Dr Niels Horst is dermatoloog te Antwerpen. In 2013 behaalde hij zijn masterdiploma geneeskunde aan de universiteit Antwerpen met grote onderscheiding. Hierna was hij 1 jaar in opleiding tot internist, waarna hij verder specialiseerde tot dermatoloog onder professor Julien Lambert in het universitair ziekenhuis Antwerpen waar hij in 2018 afstudeerde.

Tijdens zijn specialisatie bekwaamde hij zich in algemene dermatologie en dermatochirurgie en begeleidde hij patiënten bij studies met nieuwe medicijnen voor psoriasis. In het voorjaar van 2018 verbleef hij in het universitair ziekenhuis van Moshi, Tanzania voor verdere opleiding en nadien volgde hij een postgraduaat “Tropical Medicine and International Healthcare” aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen en behaalde hij een "Diplome Inter Universitaire" dermatochirurgie aan de universiteit van Versailles (UVSQ)

Naast zijn werk bij Dermadok is hij senior staflid op de dienst dermatologie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

Dr Horst werkt volgens conventietarief op maandag van 16u30-17u30 en 18u30-19u30 en op woensdag van 11u30-12u30 en 14u-15u voor dringende excisies.

U kunt bij Dr Horst terecht voor

  • Diverse huidziekten
  • Huid-, haar-, nagel- en vaatproblemen
  • UV-behandelingen
  • Opvolging van moedervlekken (met gespecialiseerde digitale fotografie)
  • Verwijderen van storende of schadelijke huidletsels

Dr Horst is geaccrediteerd en werkt niet geconventioneerd (met uitzondering conventietarieven voor dringende excisies).
Consultatie is op maandagnamiddag en -avond en op woensdag, enkel op afspraak.